Gramy razem z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy!

Siema!
W tym roku postanowiliśmy zagrać razem z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy!
Nasi wolontariusze od lat pomagają na ulicach Poznania podczas finału, ale w tym trudnym okresie nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić😞 Z myślą o Was postanowiliśmy utworzyć ‼️ WIRTUALNĄ PUSZKĘ ‼️  dla wszystkich naszych wolontariuszy!
Pamiętajcie, że w walce o polską służbę zdrowia każda złotówka się liczy ⚠️
nasza puszka➡️ eSkarbonka ⬅️nasza puszka
Korzystanie z eSkarbonek jest szybkie, proste i bezpieczne. Na stronie eSkarbonki należy wybrać kwotę darowizny i formę płatności (karta Mastercard lub PayU), wpisać swoje imię i adres email, zaakceptować regulamin i na koniec kliknąć „Wpłać”. Następnie użytkownik jest przekierowywany na odpowiednią stronę PayU (operatora płatności w eSkarbonkach), na której należy postępować zgodnie z instrukcjami. Oprócz kart płatniczych, dostępne formy płatności to również przelew bankowy czy BLIK. Po realizacji wpłaty darczyńca zostanie przekierowany z powrotem do eSkarbonki, gdzie wyświetli się osobiste podziękowanie od Jurka Owsiaka. Na stronie eSkarbonki pojawi się też informacja o wpłacie, wraz z jej kwotą i imieniem darczyńcy.