Survival Race Wrocław – pierwsze informacje!

Kochani!✌🏽 Mamy już dla Was pierwsze bardzo ważne informację!
1) Przypominamy, że transport pociągiem z Poznania oraz nocleg dotyczy tylko osób zapisanych przez naszą stronę www.wolontariusz.fundacjarunport.pl. Jednocześnie informujemy, że z uwagi na przekroczenie liczby osób rekrutację przez nasz panel zakończyliśmy! Ale pamiętajcie, że nie wszystko stracone, bo nadal można dołączyć do naszej ekipy korzystając z formularza organizatora – http://bit.ly/FormularzWolo 💻💻
2) Istnieje możliwość bezpłatnego noclegu w własnym namiocie. Zainteresowanych prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej lub o wiadomość na adres e-mail biuro@fundacjarunport.pl 🏕⛺️
3) Spotkanie organizacyjne odbędzie się w czwartek o godzinie 18:00 w sali na terenie AWFu. Dokładny numer budynku i sali podamy wam już jutro 🚨🚨 Jeżeli ktoś przyjeżdża do nas później i nie może być na spotkaniu wszystkie informacje otrzyma od lidera – prosimy o kontakt i zgłoszenie takiej sytuacji.
4) 💪🏽💪🏻Zbiórka w sobotę i niedziele jest zaplanowana na godzinę 6:00. Spotykamy się pod biurem zawodów.
5) Rano na zbiórce każdy z Was otrzyma przydział oraz swój ekwipunek! Nie martwcie się, nie zapomnieliśmy o Was i każdy ma swoje stanowisko 😜
💣🧚🏽‍♀️
Jeżeli macie jakieś pytania lub wątpliwości. Nie wiecie kto jest Waszym liderem … piszcie, a na pewno pomożemy!
Live chat znajdziecie na stronie www.fundacjarunport.pl. Możecie również napisać na fb lub wysłać do nas wiadomość. – biuro@fundacjarunport.pl