Wszystkie weekendy maja są nasze!

Przed nami maj – miesiąc pełen słońca i radości. Chcielibyśmy zaprosić Was do udziału w naszych wolontariatach.

Miesiąc zaczynamy od Wings For Life World Run – biegu charytatywnym w którym to meta goni zawodników! Pracujemy od czwartku 3 maja.
Na całym wydarzeniu będzie pracowało ponad 300 wolontariuszy. Do naszych zadań należy obsługa punktów żywieniowych, biura zawodów oraz strefy finishera.

Przed nami również kolejna edycja AirShow czyli Międzynarodowych Pokazy Lotnicze organizowane na terenie Portu Lotniczego w Poznaniu. Podczas całego wydarzenia (w sobotę oraz niedzielę) nasi wolontariusze będą pomagali na terenie wydarzenia (dobra widoczność pokazów gwarantowana). Zapisy oraz opis stanowisk znajdziecie w naszym systemie zapisów.

Spotkamy się również na kolejnej edycji Biegu dla Filipa oraz Plaży Wolności. Osoby chcące spróbować swoich sił podczas wolontariatu wyjazdowego mogą pojechać razem z nami na JBL Triathlon w Sierakowie. Będziemy pracować na nim już od środy. Organizator zapewnia wszystkim nocleg oraz wyżywienie.

W wakacje zapraszamy was na Młodzieżowe Mistrzostwa Świata w Wioślarstwie. Przez ponad tydzień będziemy pomagać w organizacji zawodów nad Jeziorem Malta. Zawodnicy z całego świata będą brać udział w zawodach, jest to szansa na podszkolenie języka angielskiego oraz pracę przy międzynarodowym wydarzeniu.