Certyfikat roczny 2017

Koniec roku to doskonały czas na podsumowania… Za nami cały rok pracy z Wami…kilkadziesiąt wydarzeń sportowych, tysiące wolontariuszy, miliony uśmiechów, niezliczona ilość pozytywnej energii, nowe znajomości, przyjaźnie, miłości…Mnóstwo pokonanych kilometrów, cenne doświadczenia oraz wielkie podziękowania od wszystkich uczestników. Można tak wymieniać i wymieniać…bo tak naprawdę dla każdego z nas wolontariat to indywidualne korzyści, które razem łączą się w całość – pracujemy na jeden, wspólny SUKCES! Każda para rąk, cenny czas, doświadczenie oraz zaangażowanie sprawiają, że robimy coś dobrego dla innych.
Chcielibyśmy Wam BARDZO podziękować i przygotowaliśmy dla Was ROCZNY CERTYFIKAT potwierdzający Waszą współpracę z Fundacją Runport. Wystarczy wejść w linka poniżej i wypełnić formularz, a my przygotujemy dla każdego chętnego taki dokument, który będzie zawierał wszystkie informacje minionego roku.